The X - Files Jany Černochové

Jana Černochová, ministryně obrany České republiky, přezdívaná ministryně války alias krvavá Jana o sobě dala vědět. Na sociální síti X, dříve Twitter napsala, že by Česká republika měla vystoupit z OSN. Toto její prohlášení strhlo vlnu kritiky a to nejen z řad opozice, ale dokonce i od jejích vládních kolegů. Kupříkladu ministr pravdy a lásky Vít Rakušan prohlásil, že jí doporučí, aby příště raději napočítala do třiceti, než něco na sociální sítě napíše. Inu proti gustu žádný dyšputát. Jen aby se někdo nepřepočítal.

Zapomíná se totiž na fakt, že ministryně J. Černochová je nejdříve poslankyní a až poté ministryní. Ministryně, která řinčí zbraněmi, nevolá po míru, a chce válku, totiž složila slib poslankyně Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, který zní: „Slibuji věrnost České republice. Slibuji, že budu zachovávat její Ústavu a zákony. Slibuji na svou čest, že svůj mandát budu vykonávat v zájmu všeho lidu a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.“ Její výrok o vystoupení Česka z OSN tedy můžeme vyložit i jako porušení tohoto slibu. Je to logické, protože stejně jako ostatní členové ODS v parlamentu a ve vládě nemá žádné svědomí a čest.

Nemůžeme se tedy poté divit už vůbec ničemu. Svědomí, morálka a čest je současné 5D vládě naprosto cizí. Zejména u paní ministryně Černochové můžeme pozorovat záhadné pomatení smyslů a ke svým výlevům používá sociální síť X. Možná to bude brzy The X - Files Jany Černochové. To jsme ostatně mohli vidět v jejím posledním duševním rozpoložení, kdy si spletla instituce. Prohlásila: „ Irán se ve čtvrtek (2. 11. 2023) stane předsednickou zemí Rady OSN pro lidská práva. K tomu dále dodala: „Íránský režim sponzoroval vraždění Izraelců teroristy z Hamásu, je odpovědný za nárůst poprav v jejich zemi, za utlačování žen a dívek i nedávnou smrt 16leté Armity, která zemřela poté, co byla v metru napadena íránskou mravnostní policií za to, že nenosila povinný hidžáb,“ pokračovala Černochová. „Tento režim nám bude v Radě OSN od čtvrtka kázat o lidských právech. Gratuluji. Na Chartě OSN se musí rozpouštět inkoust,“ Jak se ale následně zjistilo, tak Irán povede dvoudenní summit Sociálního fóra o lidských právech. Radě OSN pro lidská práva předsedá Česká republika. Takže paní ministryně přestřelila a dokazuje, že je pravděpodobně neschopná řídit rezort obrany.

A na závěr by si paní ministryně měla zopakovat dějepis a také fungování českého a evropského politického i právního systému. Přeci jen absolventka Metropolitní univerzity v Praze by takové věci měla mít snad v malíku, ne? Zjistila by totiž, že jak České republika, stejně i EU finančně podporovaly Palestinu. Takže kdo koho sponzoroval? Irán Hamás, Evropa Palestinu. Inu popletení smyslů paní ministryně je naprosto mistrné. Prostě české The X – Files v podaní Jany Černochové.