Pan Vajíčko a dvojitý žloutek

Brno je zlatá loď. Ví o tom nejenom R. Šlachta, který jako lovec mafiánů v Brně začínal, ale i mnozí brněnští členové 5D-vlády spojení s kauzou Stoka, která zní jako „sto ká“, tj. sto korun českých.

Jenže Brno se stalo místem otevřeného rasismu, když slovanský cizinec píchl nožem mladého Nikolase. Ne, není to syn bývalého předsedy ODS Topolánka a místopředsedkyně Poslanecké sněmovny Talmanové. Nikolas byl Rom a pan Vajíčko mohl ukázat, že je prezidentem všech, jako tomu bylo v Chánově.

Ale pan Vajíčko tak neučinil. Demonstrace nebyla šťastná, Šťastné je jen pondělí Jindřicha Šídla. Tak by se dal vyložit postoj prezidenta všech, který chtěl vrátit své řády a zemi klid.

A už jste zapomněli, co o panu Vajíčkovi prozradil uniklý výzkum postojů vojáků, v jejichž čele pan Vajíčko stál, než se ocitl na židli ve Vojenském výboru NATO?

„…někteří vojáci by podpořili radikální politická uskupení a pět procent vojáků se účastní extremistických demonstrací. Zhruba polovina vojáků by podpořila takovou politickou stranu, která by nabídla radikální řešení romské otázky a asi pět procent vojáků se účastní extremistických demonstrací, plyne z průzkumu.“