Za Langšádlovou je tak "obrovský kus práce", že už nemá na ministerstvu co dělat a končí

Jeden z největších mozků současné vlády a světové vědy, bývalá šéfka penzionu, absolventka zkrachovalého českého regionálního Harvardu v Kutné Hoře a současná ministryně Helena Langšádlová přezdívaná kutnohorská slepice, končí ve vládě. "Za mnou a mým týmem je obrovský kus odvedené práce a za touto prací si stojím", prohlásila.  Všichni vědí, že si opravdu za svou prací stojí a ani na chvilku si nikdy nesedla, nanejvýš pobíhala někde kolem, ani nevím kde, dodal její nejmenovaný kamarád. Udělala ohromnou práci, už jí na ministerstvu na práci vůbec nic nezbylo, a proto odchází, dodal. Takový výkon svět ještě neviděl, doplnil ho znalec Járy Cimrmana.

Předsednictvo TOP09 oznámilo její rezignaci a poděkovalo jí za její "dosavadní cennou práci", tak cennou, že také celá strana TOP09 již nemá ve vládě co dělat a může skončit. Voliči to chápou a poskytují TOP09 podporu už jen 3,5 procenta, neboť rozumí konci historické mise této mimořádné TOP strany. Je to od voličů ohromné ocenění a ohromná posila pětikoalice, uvedla nejmenovaná předsedkyně strany, v pořadí druhá největší mozkovna v pozadí pětikoalice.

Zároveň se ostře ohradila proti slovu "koalice". České zpravodajské služby totiž s pomocí paní ministryně odhalily obrovský desinformační potenciál slova koalice, který Čína propašovala do vlády pomocí slova "koala". "Koala je trojským koněm ve vládě, ale není kůň", čteme v tiskové zprávě toto ohromné cenzurní odhalení českého výzkumu. Všichni přitom vědí, že typickým českým zvířetem je kráva a že by se mělo správně říkat "pětikravinec", uvedl nejmenovaný budoucí generál major. Za odhalením skandálu stojí obrovský kus práce. "Stačilo, aby americké zpravodajské služby napověděly obrázkem zvířete a ministryně hned věděla, která bije", uvedl zdroj. "Znám to zvíře už od dětství z pexesa. Vždy mi bylo podezřelé svým černobílým viděním světa", dodala znalkyně ke své obrovské práci o komunistické velmoci.

„Velice si vážím i toho, že se mi dostává pozitivní zpětné vazby a ocenění jak od zástupců vysokých škol a Akademie věd, tak od zástupců Svazu průmyslu a dopravy,“ uvedla Langšádlová. Podle dobře informovaného zdroje se jedná o jasný náznak toho, že ji Harvard nebo Harvardské fondy navrhly na Nobelovu cenu. Ta ji patrně nemine.
Pro Langšádlovou je urážlivé, když se o ní hovoří jako o ministryni, neboť není mini. Spíše je maxi, dodal TOP zdroj, s tím, že navrhuje nový zákon o nahrazení slova ministryně termínem maxistryně, který bude doživotně nosit naše obrovská politička české a světové vědy. Čest její památce.