Tohle si raději přečtěte!

Míra inflace je stále na vysoké úrovni, nedostatek léků, zejména antibiotik je jedna velká tragédie. Namísto řešení podstatných věcí v republice si vláda cestuje po světě. Média jen povrchně informují o tom, co se kde odehrálo u cestovní kanceláře SPOLU, ale nikde se nepíše o kauze Dozimetr a Stoka. Kdy se veřejnoprávní média začnou ptát čelních politiků, jak to vlastně všechno je? Rozkrádání veřejných peněz je totiž v plném proudu. Korupce kvete jako za první republiky a návrat divokých devadesátek je na obzoru.

Kdy se média zeptají premiéra Petra Fialy na milionové dotace, které tekly do jeho neziskovky s názvem Centrum demokracie a kultury? Kdy se budou média ptát, jak je to s jeho synem, který je v této neziskové organizaci? Jak je možné, že média „nevláčí“ starostu Řeporyjí Novotného, kterému mnozí lidé spílají za jeho nevybíravý slovník? Proč nebyl nikdy potrestán člen ODS a starosta Lang, když veřejně vyzýval k podřezání dnes bývalého prezidenta Miloše Zemana? A co teprve ministr spravedlnosti Pavel Blažek, přezdívaný Don Pablo proč nepředstoupí před veřejnost a neřekne, jak to bylo v brněnské korupční kauze Stoka?

Jak to bude s dalšími pochybnými machinacemi v kauze Dozimetr? Proč se tolik odklání od hlavy korupčního hnutí STAN ministra vnitra Víta Rakušana? Všechno odklonit a zahladit. Jsme přeci čestní, víc, než si myslíte! Sice jsme trochu pochybili, ale to už se nestane. Navíc další stopy vedou k ODS. Nikoliv ke hnutí nebo pohnutí STAN? Co k tomu řekne americký student Jan farský, který si za veřejné peníze studoval v USA a jezdil si tam pro noty? Ten samý člověk, který má být jedničkou kandidátky STAN ve volbách do Evropského parlamentu. A co evropský právník Standa Polčák, který chtěl úplatky nebo snad provizi od obcí, když se angažoval v pseudokauze Vrbětice? I on je zpět v hnutí STAN. Inu jsme čistí, víc, než si myslíte!

A co teprve lidovec Marián Jurečka? Kdy se někdo podívá na jeho obří střet zájmů, kdy žádal a přijímal dotace a to jako ministr zemědělství. Firmu posléze narychlo přepsal na svoji manželku, aby vše bylo zahlazeno. Inu Marián Jurečka řídí ministerstvo práce a sociálních věcí jako traktor. Buď všechno zvorá, zahladí nebo pohnojí.

Kdy budou provedeny kontroly hospodaření Poslanecké sněmovny? Předsedkyně sněmovny velká Mao Markéta Pekarová Adamová slíbila ušetřit 40 milionů na provoz, ale místo toho se rozházelo už přes 140 milionů. Z cizího krev neteče a proč si neužívat, když máme své jisté. Aspoň do dalších voleb. Díky za každé nové ráno! A pokud bude velkou Mao kritizovat, tak jej postihne krutý trest. Bude na něj podáno trestní oznámení, podobně jako na Kverulanta. Takové věci se předsedkyně Poslanecké sněmovny naučila na Tchaj-wanu nebo Tibetu?

Jak to bude s výběrovými řízeními na ministerstvu obrany pod vedením kalamity krvavé Jane? Opět se bude mrhat prostředky jako za Mirka Kalouska nebo lékaře Martina Bartáka, který byl náměstek Vlasty Parkanové? Té samé Vlasty, která proslula korupční kauzou letadel CASA a nakonec dostala vysoké odškodné. Za co? Za to, že mrhala veřejnými prostředky? Haló Policie? Všechno tady korupcí hnije a současná vláda je toho jasným důkazem.

Tím vším to ale nekončí. Můžeme ještě pokračovat. Proč se narychlo změnil služební zákon, kde se vypustil jasně definovaný počet politických náměstků na ministerstvech? Hodně slimáků, ale málo kapustičky. I to je korupce, alias trafiky. Vytváření teplých místeček na ústředních orgánech státní správy. Co na to protikorupční Piráti? Že mlčí?! Jistě, protože potřebovali uklidit své neúspěšné kamarádíčky. Sice jim to vadí, ale z vlády neodejdou. Košile bližší, než kabát! A tak můžeme postupovat dál, korupce ve fotbale, sportu, veřejných zakázkách…prostě korupční Česko.