Nemilá vládo...

Co popřát vládě před hlasováním o nedůvěře?

 

Nemilá vládo!

Již dva roky nám ukazuješ, co jsou tvé priority. Není to blaho občanů, ale blaho zbrojařů. Válka je pro tebe důležitější, než osudy vlastních obyvatel. Veškeré problémy svádíš na někoho jiného a nedokážeš přijmout odpovědnost za svá rozhodnutí. Neustále nám ukazuješ, že jsi vládou protilidovou. Tvůj premiér je nejméně oblíbeným z celé plejády a důvěra v tebe je na historickém minimu. 

Ukazuješ nám svoji ďábelskou tvář, která nás přivedla k fialové smrti. Lidé se čím dál více zadlužují, nemají na drahé energie, které ještě porostou. Bez ohledu na to, kolik tvoji ministři sbírají vyznamenání na Ukrajině. Jste vládou zaprodanců cizího kapitálu. Nejde vám vůbec o blaho české společnosti a republiky. Jste vládou, která jenom lže. A to od samého začátku. Slíbili jste hory i s horákama, ale nakonec zde máme bídu s nouzí. Vlastně Fialou.

Jsi vládou zkorumpovanou. Tvoji koaliční partneři, kteří tvoří 5demiliční vládu to jasně dokazují. Zatímco STAN je spojena s Dozimetrem, ODS se Stokou. Naproti tomu pirátí zástupci neustále hlasují o odvolání toho či onoho mistra a nic se neděje. Korupce jim nevadí a to se chvástali, že jsou protikorupční stranou. No spíše tolerující korupci. Koryta jsou přednější, než fungování státu a blaho občanů. No a lidovci? Ti jdou s každým. Jednou pomoct, jednou škodit, to se vždycky může hodit. Co ale jiného od 5D vlády čekat, než samé podrazy, lži, nabubřelost a arogantnost, která je horší, než arogance ÚV KSČ před rokem 1989.

V roce 1989 Marta Kubišová na Letné zpívala svoji Modlitbu pro Martu. Ta dnes doznala určitých změn: Ať smír dál zůstává s touto krajinou. Zloba. závist, zášť, strach a Fiala, ty ať pominou, ať už pominou. Zloba je zaseta, závist také, lidé mají strach z budoucnosti a tvůj šéf Fiala jen vysílá signály, které nikdo neumí rozluštit. Dokonce ani mimozemšťané. Inu snad i proto ti nemilá vládo přeji, abys hlasování o nedůvěře neustála. Pravda a láska by totiž konečně zvítězila nad lží a nenávistí.

A pokud to dnes nevyjde a u moci stále moje nemilá, vládo zůstaneš, tak nejpozději za dva roky půjdeš od válu. Voliči nezapomenou, tohle opravdu ne. Vím, že to pro mnoho lidí budou krušné časy. Tvůj ozdravný balíček je totiž ozdravný jen pro bohaté a nadnárodní korporace. Propůjčila ses totiž něčemu, čemu se říká zrada. Nechala jsi se zlákat vidinou ratingových agentur, které přidělují pověstná „áčka“ – prošetřit se k fialové smrti. A tak vzhůru do propasti, po nás potopa! Věřím, že zase bude lépe…víra totiž umírá poslední a snad nezemře ani s tebou. Nemilá vládo!

  

Tvůj nevolič....