MMR je garantem zákona o veřejných zakázkách, což je pikantní :-)

Velká pirátská protikorupční revoluce proti porušování zákona o zadáváním veřejných zakázek skončila milionovou pokutou ÚOHS za porušení zákona při digitalizaci stavebního řízení. - ČPS, korytářská strana s akordeonem v čele.

Traktorista M. Jurečka a akordeonář I. Bartoš vstoupili do dějin. Jeden s garancí zákoníku práce se opíjel na večírku na svém ministerském pracovišti. Druhý s garancí zákona o veřejných zakázkách dostal pokutu za jeho porušení při digitalizaci stavebního řízení. Podle obou není porušení zákona v garanci jejich úřadů důvodem k tomu, aby odstoupili. STAČILO!

Europoslankyni Nerudové porušování zákonů nevadí. K alkoholovému večírku M. Jurečky mlčela. K pokutě ÚOHS pro úřad I. Bartoše za porušení zákona, které MMR garantuje, mlčí. STAN - nevidím zlo, neslyším zlo, toleruji zlo a prosazuji ho!

Eurodanuši vadí železná opona. Programové vyhnání 3 milionů Němců prosazené demokratem Benešem bylo podle ní v pořádku. Možná by se ale Lepešinská české politiky mohla zamyslet, proč se skoro nikdo z těch, co odešli dobrovolně i nedobrovolně, do Česka nechce vrátit. Nerudovská demokratura už dnes trvá, skoro stejně tak dlouho jako trval socialismus.

Volby ve Svobodném státě Sasko ukázaly, že jedna třetina obyvatel jsou proruští dezoláti. To je skoro stejný počet jako počet obyvatel Brna. Co s tím brněnská obránkyně neprůhledné akademické demokracie udělá? Požádá bavorského přítele Posselta, prezidenta Pan-Europy pro SRN, aby ji poslal na misi do Drážďan. Zalehne svým tělem hnízdo AfD, nebo se alespoň přilepí k silnici?