Hunter Biden a Colt

Hunter Biden, syn americké prezidenta, byl odsouzen. Tuto zprávu přinesla světová média a vyvolala poprask. Syn nejmocnějšího člověka na světě je na kriminál. Ano, jablko zřejmě nepadá daleko od stromu. Jak praví klasické přísloví. H. Biden je již delší dobu znám svými různými podivnými praktikami. Od držení drog, podivnými aktivitami na Ukrajině, až po držení zbraně. Právě poslední zmiňované bylo důvodem k jeho zadržení a odsouzení. Hrozí mu až 25 let vězení.

Na rozdíl od českých médií, zahraniční The Economist, napsal více o zbrani, kterou měl H. Biden ve svém držení. Možná se budete divit, možná ne. Jednalo se o stejnou značku zbraně, kterou vlastnil střelec z FF UK. Výrobcem není nikdo jiný, než firma Colt. Proč o tom média, prezident P. Pavel i jeho poradce P. Kolář mlčí? Není Hunter Biden dostatečně kvalitní zákazník, aby se s ním česká firma nepochlubila? Syna americké prezidenta si koupí zbraň českého výrobce a na Hradě se k němu nikdo nehlásí.

Provázanost české firmy Colt, která vydělává na utrpení a smrti druhých, se synem amerického prezidenta H. Bidena je jasná. Pořídil si zbraň české firmy, jejíž obchodní zástupce, který radí Hradu, se k tomu nehlásí. Proč asi? Stydí se snad někdo za syna amerického prezidenta, který je nám dáván za vzor? Možná se konečně vrátí řád a klid.